Close Talk Conference System
- Trådlöst konferens- och voteringssystem -

Close Talk Conference System Introduktion

Close Talk Conference System Exempel EttClose Talk Conference System är ett trådlöst konferens- och voteringssystem baserat på infra-rött ljus. Systemet är idealiskt för alla typer av konferenser och möten med behov av ljudförstärkning, för telefon- och videokonferenser upp till formella e-demokratisystem med votering, kamerastyrning, närvarorapportering och mycket mer.

Med Close Talk Conference System får man ett system med lång livslängd, hög tillförlitlighet, rikt på funktioner och med en kostnadsnivå som gör det till en mycket god långsiktig investering.

Delegatenheten har en avtagbar mikrofontyp med stor kapseldiameter som ger ökad flexibilitet och ljudkvalité.

December 2014 uppdaterades bl.a. systemets ljuddel. Många av dessa förbättringar ingår också vid renovering av äldre system, kontakta oss för mer information.

Få alla fördelar med infrarött ljus, den enda "FRA-säkra" trådlösa tekniken på marknaden!

Radiobaserade system upplever kraftigt ökande problem med störningar och instabilitet, speciellt i storstäder. Faktum är att en leverantör av ett radiobaserat system har svårt att garantera systemfunktion för bara några få år framåt i tiden. Ett infrarött system har inga sådana begränsningar, det fungerar idag och om tio år!

Med de numera nästan dagliga avlyssningskontroverserna är det viktigare än någonsin att välja en säker teknologi. Tillverkare av radiobaserade system påstår sig använda "x-tusenbitars kryptering" men vem kan egentligen avgöra om det är säkert idag... än mindre om fem år! Med infrarött får man en helt säker trådlös teknik där informationen stannar där du vill ha den!

Utvecklas och produceras i Sverige

Genom att systemet utvecklas i Sverige har vi en unik möjlighet att anpassa det till kundens speciella krav, voteringsprogrammet Close Talk Control är under konstant utveckling, ofta i samarbete med svenska men även internationella kunder.

Close Talk Conference System Exempel TvåAnvänd menyn till vänster för en introduktion till Close Talk Conference System och dess funktioner. Använd sedan resten av hemsidan för mer detaljerad information.

Vi välkomnar alla typer av kontakter, distributörer, installatörer, arkitekter, samarbetsidéer och slutkunder, skicka oss gärna ett meddelande om just ditt projekt!