Batteriladdning för delegatenhet

Delegatenheten DU-111-02 använder ett industristandard bly-syrabatteri som kraftkälla. Rätt skött ger det minst 3-5 års livslängd, ofta även längre. I Close Talk Conference System ingår två laddningsprodukter, DU-110-45 sladdladdare och den kombinerade laddnings- och transportvagnen CT-10.

För laddarvagnen finns också en produktkalkylator för att enkelt beräkna antal vagnar och dess bestyckning för ett specificerat antal delegatenheter.

Laddarvagnen CT-10 Charger Trolley

CT-10 laddarvagnCT-10 är en kombinerad laddar- och transportvagn för delegatenhet DU-111-02. CT-10 stöder upp till 24 delegatenheter per vagn. Vagnen och laddarhyllorna är tillverkade i en stabil stålkonstruktion med stora hjul för säker transport och förvaring.

Med CT-10 kan en konferens dukas fram och av på några minuter. Vagnens storlek och form är speciellt utformad för att enkelt kunna rullas omkring i lokalen mellan bord, stolar och över trösklar.

Hjulen är låsbara för säker förvaring och hantering.

Laddarhyllan CH-103 (separat produkt, går att köpa lös) har inbyggda batteriladdare med automatiskt kontaktering, ingen omständig hantering av sladdar och kontakter.

Enkel att använda, placera delegatenheterna i sina hållare, rulla vagnen till sin förvaringsplats och anslut till nätuttaget, batteriladdningen sköter sig automatiskt.

Varje laddarhylla har inbyggd laddnings-indikator för delegatenheterna som tydligt visar tillstånden AV, LADDAR och KLAR.

Laddningstiden för ett fullt urladdat batteri är normalt 10 timmar.

CT-10 laddarvagn detaljDelegatenheterna kan med fördel lämnas på kontinuerlig laddning när de inte används, därigenom har man alltid fulladdade enheter klara för de längsta av möten.

CT-10 kan bestyckas enligt behov, nu eller senare. Vagnen stöder upp till åtta CH-103 Laddarhyllor med ett CTPS-101 Laddarvagnskraft (separat produkter, går att köpa lösa) som beställs individuellt.

Varje laddarhylla är ansluten till kraftaggregatet via en tvåledare låg-spänningskabel (medföljer).

Kraftaggregatet ansluts med vanlig nätkabel till nätuttaget och har en inbyggd nätomkopplare, anslut till nätet och slå på så sköter vagnen resten.

Vagnen levereras i delar och är mycket enkel att montera. Vagnens kompakta utformning sparar också utrymme.

Ladda ner vagnens monteringsinstruktion här (engelsk text, PDF-format).

Laddarhyllan och delegatenheten DU-111-02
För att en delegatenhet ska gå och ladda i en laddarhylla krävs att den stöder det. Alla delegatenheter märkta på undersidan med “Trolley and tray battery charging capable” stöder laddning via laddarhylla. För äldre delegatenheter finns ett uppgraderingskit tillgängligt, kontakta er leverantör för mer information. Instruktion för uppgradering finns att ladda ner här (engelsk text, PDF-dokument).

Beställning:
Ordernummer: CT-10. Delar som ingår i ordernumret:

Notera!
Ordernumret CT-10 är bara vagnsramen, en komplett laddarvagn består av en CT-10 Laddarvagnsram, ett CTPS-101 Laddarkraftaggregat och en till åtta CH-103 Laddarhylla som alla beställs separat i antal som passar installationen. Använd följande kalkylator för att enkelt beräkna antal och typ av produkter för ett specifikt antal delegatenheter.

CT-10 produktkalkylator:

Mata in antal delegatenher som ska laddas i fältet till vänster och klicka sedan Beräkna.

Antal                                          CT-10                           CTPS-101                      CH-103
Delegatenheter:                        Vagnsramar:                Kraftaggregat:                Laddarhyllor:
                              stk.         stk.            stk.

                              
Laddarhylla CH-103 Charger Holder

CH-103 laddarhylla

CH-103 är en helt automatisk batteriladdare för delegatenhet DU-111-02. Genom sitt stöd för tre delegatenheter per hylla och den automatiska funktionen är det nu enklare än någonsin att hålla sitt Close Talk Conference System redo för användning.

CH-103 med delegatenheter

CH-103 detaljerCH-103 eliminerar trasslet med kablar och att manuellt behöva ansluta varje delegatenhet till en laddare, placera helt enkelt delegatenheten i sin hållare och laddning påbörjas automatiskt.

Laddningen är aktivt kontrollerad för att minimera laddningstiden och maximera batterilivslängden. Batteriladdaren använder s.k. stand-by laddningsmetod vilket medför att enheten kan laddas kontinuerligt, utan tidsgräns.

Varje laddarhylla har inbyggd laddningsindikator för delegat-enheterna som tydligt visar tillstånden AV, LADDAR och KLAR. När laddningen är klar, lyft delegatenheten ur sin hållare och börja använd. CH-103 drivs med ett CTPS-101 Laddarkraftaggregat (separat produkt) som stöder upp till åtta CH-103 per aggregat.

CH-103 är primärt tänkt att användas med CT-10 Laddarvagn men kan lika gärna monteras på en hylla eller en vägg med de medföljande monteringsdetaljerna.

Ladda ner inkopplingsinstruktion här (monteringsinstruktion för komplett vagn men innehåller inkopplingsinstruktioner, engelsk text, PDF-format).

Laddarhyllan och delegatenheten DU-111-02
För att en delegatenhet ska gå och ladda i en laddarhylla krävs att den stöder det. Alla delegatenheter märkta på undersidan med “Trolley and tray battery charging capable” stöder laddning via laddarhylla. För äldre delegatenheter finns ett uppgraderingskit tillgängligt, kontakta er leverantör för mer information. Instruktion för uppgradering finns att ladda ner här (engelsk text, PDF-dokument).

Ladda ner produktkatalog och monteringsanvisning i PDF- format.

Ordernummer: CH-103 Följande ingår i leverans:

 


Kraftaggregat CTPS-101 Charger Trolley Power Supply

CTPS-101 kraftaggregat

CTPS-101 är ett kraftaggregat för att driva CH-103 Laddarhylla. Med 100W uteffekt stöder det upp till åtta CH-103 Laddarhylla per aggregat.

Med dess stadiga stålkonstruktion är den primärt tänkt att enkelt kunna monteras på en CT-10 Laddarvagn men kan lika gärna användas fristående i andra applikationer.

Helt tyst funktion genom fläktlös, självventilerande konstruktion.

Enkel att installera med inbyggda snabbkontakter för upp till åtta enheter.

Enkel att använda, anslut till nätet och slå på, inga inställningar.

Ladda ner inkopplingsinstruktion här (monteringsinstruktion för komplett vagn men innehåller inkopplingsinstruktioner, engelsk text, PDF-format).

Ladda ner produktkatalog och monteringsanvisnings i PDF-format.

Ordernummer: CTPS-101 Följande ingår i leverans:

 


Sladdladdare DC-110-45 för delegatenhet

DC-110-45 sladdladdare

DC-110-45 är en sladdbatteriladdare för delegatenheten och har följande egenskaper:

Laddaren är konstruerad att använda "stand-by"-laddning av delegatenhetens batteri. Detta ger en något längre laddningstid men ökad batterilivslängd och tillförlitlighet och medger kontinuerlig laddning för långtidsförvaring.

Ordernummer: DC-110-45. Specifera vilken nätuttagskontakttyp som önskas vid order. Ladda ner produktkatalog för mer detaljerad information.